tiistai 23. helmikuuta 2010

Collage Obsession # 6: Chinese / Kiinalainen

Collage Obsessionin uusi haaste on nimeltään "Kiinalainen". Käytin annetun kuvan (kaksi tyttöä saippuamainoksesta) osana tätä altsukirjaan tekemääni kollaasia, jolla juhlistan Tiikerin vuoden alkamista. Muut kuvat ovat sieltä täältä (kiitos kaikille, mm. Rianille kolmosesta ja perhosesta).

Collage Obsession's new challenge is titled "Chinese". I used the given image (two girls from a soap advertisement) as a part of this collage which I made in my altered book to celebrate the beginning of Tiger's year. The rest of the images are from here and there (thank you everyone, including Rian for the number 3 and the butterfly).

6 kommenttia:

 1. Ihanasti etenee kirjasi! Taustan turkoosi väri on tosi kaunis.

  VastaaPoista
 2. Beautiful journal pages- the colors are so fluid and complimentary!

  VastaaPoista
 3. Ihanat väriyhdistelmät ja runsaat sivut. Tykkään, kun on paljon katseltavaa, mutta kuitenkaan sinun työsi eivät ole "ahtaita". Ja tykään mielettömästi näistä sinun vaihtelevista teemoista, koska siten kunkin aukeaman voi aina nähdä myös tarinana. Ja itse ainakin tykkään, jos kuvista voi löytää tarinan tai vaikka useammankin.

  VastaaPoista
 4. These are so beautiful...I like all the elements you used. So much to see! Great job!

  VastaaPoista
 5. Ihanan herkulliset varit, erityisesti tykkaan tosta turkoosista. Kollaasi on niin taynna ihania yksityiskohtia, etta sita pitaa tarkkaan tutkia.

  Kiitos osallistumisestasi. :))

  VastaaPoista
 6. Tosi hieno
  vaikka kortissa paljon yksityiskohtia
  se ei ole silti täynnä
  vaan juuri hyvä noin:)

  Jamelia

  VastaaPoista