maanantai 8. maaliskuuta 2010

Kirjojani näytteillä ja Sokkelokirjakurssi tulossa! / My book exhibition
No niin, enpä ole vähään aikaan ehtinyt osallistua yhteenkään haasteeseen, sillä olen valmistellut pientä näyttelyä itse tekemistäni kirjoista. Näyttely on täällä Hämeenlinnassa askarteluliike Skräpteekin näyteikkunassa huomisesta alkaen kuun loppuun asti. Tervetuloa katsomaan, jos täälläpäin liikutte! - Pidän myös Hämeenlinnassa kurssin sokkelokirjan tekemisestä 24.3. ja 25.3. (kaksi samanlaista iltakurssia) yhteistyössä Skräpteekin kanssa - lisätiedot minulta tai Skräpteekistä, jonne voi myös ilmoittautua (puh. 044 306 2760).

Oh my, I have been so busy lately that I have not had time to participate in any challenges for a while - I'm sorry for that! I have been preparing a small exhibition of the books that I've made. My journals, maze books, altered books, scrap journals and fabric books will be on display at the local craft shop beginning tomorrow. Above is the poster I made for the occasion.

2 kommenttia:

  1. Näyttääpä hyviltä! Varsinkin tuo tummanpunainen miellyttää minun silmääni! Olen itsekin nyt kovasti innostunut kirjoista, mutta kun siihen mun Half Way Storage-blogissa olevaan kirjaankin meni sellaset viis vuotta, niin saa nyt nähdä, tuleeko valmista. Itse tekemiseen meni muutama viikko, mutta se hautominen... =)

    VastaaPoista
  2. Näyttävät mielenkiintoisilta. Ehdottomasti poikkeaisin katsomaan livenä, jos siellä päin liikkuisin :)

    VastaaPoista