keskiviikko 28. huhtikuuta 2010

Kierrätystehdas 2010 käyty / Recycling Factory event 2010 is over

Viime viikonlopun vietin siis Helsingissä, Kaapelitehtaalla Kierrätystehdas-tapahtumassa. Kuvassa on oma myyntipöytäni - minulla oli tarjolla erilaisia omatekoisia muistikirjoja, tarvikepussukoita sekä laukkuja ja kasseja (jotka eivät näy kuvassa). Tapahtuma oli oikein onnistunut, järjestelyt toimivat hyvin, väkeä oli paljon, ihmiset olivat hyvällä tuulella ja kauppakin kävi ihan kohtuullisesti. Ensi vuonna uudestaan - Kierrätystehdas järjestetään taas 7.-8.5.2011!

Tämä tavarakasa on myös selitys sille, miksi en ole viime aikoina juurikaan ehtinyt laittaa uusia juttuja blogiini - aika on mennyt melko tarkkaan näiden tuotteiden väsäämisessä. Mutta nyt on pahimmat kiireet ohi - ja uusia olen tietysti jo ehtinyt hankkimaan, mutta enköhän silti ehdi vähän askartelemaankin.

This image shows my table at the "Recycling Factory" event last weekend in Helsinki. I had for sale various journals, purses and bags which I had naturally all made myself. And that is also the reason why I haven't posted anything new on my blog lately, but now I think I'll have time for some crafting and blogging again.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti