perjantai 1. huhtikuuta 2011

Matkapäiväkirja helposti ja nopeasti / Travel Journal quick and easy
Olen lähdössä matkalle Maltalle ja tein valmiiksi pohjan matkapäviäkirjalle. Maalasin akryyliväreillä akvarellipapereita toiselta puolelta vihreiksi (kesä!) ja toiselta puolelta sinisiksi (Välimeri!). Sitten koristelin sivuja leimaamalla (kuplamuovilla, reikäpahvilla, aaltopahvilla, vessapeprirullalla) ja liimaamalla niihin lautasliinakuvia. Viimeiselle sivulle liimasin Tyvek-kirjekuoren ylimääräisiä kuvia ym. varten. Sitten taitoin paperit kahtia ja sidoin sivut yhteen tekemällä kirjan selkään viisi reikää ja ompelemalla kirjan kokoon korunyörillä. Kun sivut on näin "aloitettu", niihin on mukava alkaa kirjoittaa ja kerätä kaikenlaista matkan varrella mukaan tarttuvaa.

I'm going to fly to Malta for a short stay, and I made a travel journal base for it. I painted several aquarelle papers with acrylic paints, green on one side (summer!), blue on the other side (the Mediterranean!). Then I decorated the pages by stamping (with bubble wrap, cardboard with holes, corrugated cardboard, toilet paper rolls) and by glueing napkin images on them. On the last page I glued a Tyvek envelope for extra images e.g. Then I bended the papers on the middle and binded the pages together by making five holes in the back of the book and sewing the book together with cord. When the pages are "started" like this, it's nice to start writing on them and collecting all kinds of stuff on them while travelling.

3 kommenttia:

  1. Your journal is sooooo pretty! Have a fantastic trip, Eila! Bon Voyage!

    VastaaPoista
  2. Vilken underbar resejournal! Ha en fantastisk resa! :)

    VastaaPoista
  3. Hyvä vinkki,matka on myös mielesssä,varaamatta vain, mutta nyt on loistava syy lähteä; saa tehdä matkapäiväkirjan!! Rentouttavaa matkaa Eila!

    VastaaPoista