torstai 21. tammikuuta 2010

Theme Thursday: Favorite number / Lempinumero

Tällä altsukirjan aukeamalla osallistun Theme Thursdayn haasteeseen, jonka aiheena on "Lempinumerot". Olen aina tykännyt vitosesta - ja onhan se tärkeä numero, koska sormiakin on kädessä viisi. - Leike-vitoset ovat Riandesignilta, kädenjäljet omia.

This spread from my altered book is my entry for Theme Thursday's challenge "Favorite numbers". I have always liked the number five - and it is an important number, because there are five fingers in the hand. - The cut-out number fives are from Riandesign, the handprints are my own.

10 kommenttia:

 1. Woe another fantastic pages.
  Brilliant work and design.

  VastaaPoista
 2. You've illustrated your favorite number in a unique and creative way. Nicely done!

  VastaaPoista
 3. Ihana perustelu vitoselle ;) Kaunis ja raikas sivu, tykkään tuosta lilahtavasta väristä/sävystä. Se on eräs lempivärini (mustan lisäksi tietty).

  Ja nytkö ollaan sitten jo viitosluvussa? Saako udella paljon kirjassasi on sivuja ja paljon olet jo tehnyt? Olen ihan innoissani tästä sinun altsukirjasta :D

  VastaaPoista
 4. Hei, Elegia - tässä vastauksia kysymyksiisi: Olen tehnyt tätä altsukirjaa romaaniin, jossa oli alunperin noin 300 sivua (sattuu olemaan Netta Muskettin "Aamun laulu", jonka olen joskus ostanut kirppikseltä kun siinä on niin kauniit kannet). Altsukirjasta täytyy poistaa sivuja, ettei siitä tule liian paksu kun sivuille lisätään tavaraa (olen poistanut suunnilleen joka toisen tai kolmannen lehden). Sitten olen liimannut aina kaksi leheteä yhteen, jotta sivuista tulee tarpeeksi paksuja maalaamista ym. varten. Valmiina tässä altsukirjassani tulee olemaan varmaan noin 60 sivua.
  Tällä hetkellä siinä on valmiina 32 sivua. En ole tehnyt niitä järjestyksessä alusta alkaen joka aukeamalle, sillä altsukirjalle on "terveellistä" että sitä tekee vähän sieltä täältä - näin kirjan selkä pysyy paremmin koossa.
  Tähän altsukirjaan teen tavallaan kahta "aihetta". Toinen on nuo lintuaiheiset jutut, joita olen tehnyt Kolmen Muusan haasteisiin. Toinen on numerojutut, joita teen niille aukeamille, joissa alkaa uusi luku ja on siis otsikko "Ensimmäinen luku", "Toinen luku" jne. (säästin nämä sivut poisrepimiseltä tätä tarkoitusta varten). - Toivottavasti tässä on vastauksia kysymyksiisi!

  VastaaPoista
 5. Kiitos vastauksista! Kyllä valaisi paljon tätä asiaa! Luin muuten itse nuorempana aika paljon Netta Muskettin kirjoja :D

  VastaaPoista