torstai 6. syyskuuta 2012

Kursseja tarjolla - muistikirjoja ja muutakin

Tänä syksynä ohjaan kaksi erilaista kurssia Hämeenlinnassa Wetterhoffin talossa (Palokunnankatu 9), Kulttuuriosuuskunta Kide on kurssisarjan järjestäjä.

Ensimmäisellä kurssilla tehdään pahvikantinen muistivihko, jonka kannet jokainen voi kuvittaa ja koristella haluamallaan tavalla. Kannet voi maalata ja leimailla akryyliväreillä, tai niihin voi koota kollaasin erilaisista kuvista (aikakauslehtien kuvia, askartelupapereita, kiiltokuvia, postimerkkejä jne.). Kurssi on periaatteessa yhden kerran mittainen, mutta sama kurssi järjestetään kahtena eri päivänä, jolloin voi halutessaan osallistua molempiin kertoihin.
Kurssi on ensimmäisen kerran torstaina 4.10. klo 17:30-20 ja toisen kerran lauantaina 6.10. klo 11-13:30. Kurssin hinta on 15 euroa, mutta jos haluat osallistua molempiin kertoihin, niin maksat yhteensä vain 25 euroa. Hintaan sisältyvät perusmateriaalit (kansipahvit, sivupaperit, kansien sisäpuolen paperit, selän kangas, sidontalangat, akryylivärejä, liimaa, leimausvälineitä). Tuo itse mukanasi erilaisia kuvia (aikakauslehdistä, käärepapereista, kiiltokuvia, postimerkkejä, tekstipätkiä lehdistä tai kirjoista ym.) Tuo myös joitain pensseleitä tai siveltimiä kansien maalaamiseen.

Toisella kurssilla tehdään pakettikortteja ja kuusenkoristeita sekatekniikoilla, ja se järjestetään lauantaina 1.12. klo 11-13:30. Sen hinta on 18 euroa (sisältää perusmateriaaalit). Kurssista on lisätietoa osuuskuntamme www-sivuilla www.osuuskuntakide.fi.

Kursseille voi ilmoittautua joko minulle sähköpostitse (eilaantt(at)gmail.com) tai Kide-myymälään (Palokunnankatu 9), puh. 0404509989. Tervetuloa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti