torstai 28. toukokuuta 2009

ThemeThursday: Tagit / Tags

Tässä korttini ThemeThursdayn haasteeseen, jonka aiheena on "Tagit". Kortin idea lähti liikkeelle ystäviltä saaduista ja hankituista aineksista: tausta on itkupillin arkista "Abandoned Houses" ja siluettikuvan antoi minulle vaihtokaupanpäällisenä pappipuikoissa. Eilen illalla aloin pyöritellä mielessäni, mitä niistä mahtaisi saada yhdisteltynä, ja tänään tämä tagi-haaste sitten sai idean syntymään. Kiitokset ystäville! - Tämä kortti menee Silkulle.

This ATC is my entry for ThemeThursday's challenge "Tags". The ingredients of this card originate from my friends: the background is from a digital sheet "Abandoned Houses", which I purchased from itkupilli. The silhouette image was a gift from pappipuikoissa, with whom I traded cards a week ago. Last night I started to think what I might be able to make of these together, and then with today's challenge the idea was born. Thank you friends!

10 kommenttia:

 1. Hei kiva kun kävit blogissani ja sain osoitteesi. Tarkistin asian, että koska niitä ensimmäisiä ATC-korttejani olen tehnyt... Oli vuonna 2004. Nyt en ole pariin vuoteen tehnyt yhtään kun ei ole oikein aikaa :)

  VastaaPoista
 2. Beautiful ATC, love the little tag :)

  VastaaPoista
 3. Wow this is lovely.
  Fabulous work.

  VastaaPoista
 4. Gorgeous ATC. The little tag fantastic.
  Great artwork.

  VastaaPoista
 5. Hei.Vien tänään "vasta"""korttisi postiin kun lähden kaupungille.Viikonloppu meni maalla.
  Kivaa viikkoa.http://annifanni3.vuodatus.net

  VastaaPoista
 6. Äärettömän koskettava kortti.

  VastaaPoista